Spring til indhold Spring til søgning på Forsvaret.dk Spring til højrebar
Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse
hvid-gif
18. november 2017

Globalnavigation

clear

Indholdsområde

 
Kompetencecenter Skyde- og Øvelsesterræner Danmark (KCDK) 


Velkommen til Kompetencecenter Skyde- og Øvelsesterræner Danmark.


Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelses Kompetencecenter Skyde- og Øvelsesterræner Danmark forvalter nogle af Danmarks smukkeste naturområder.
Kompetencecentret byder velkommen til centrets centrale booking og informationsportal.
Portalen, der er den overordnede tilgang til Oksbøl, Nymindegab, Borris, Hevring, Jægerspris, Bredetved og Stold øvelsesterræner, samt øvelsesterrænerne i Halk, Karup, Rømø, Tranum og Ålbæk, skal give kunder og andre interesserede information om terrænerne og om muligheden for at leje terræn og andre faciliteter til civile formål.

Udlejning af terræn og faciliteter til civile formål sker efter særlige retningslinjer og kun i situationer, hvor militær aktivitet ikke hindrer det. Portalen giver mulighed for at sende centret en mail. Herigennem kan der dels stilles spørgsmål dels rekvireres. Udlejning af faciliteter til civile formål sker i hvert enkelt tilfælde kontraktligt. Udlejning til civile formål godkendes centralt af Kompetencecentret. Udfærdigelse af kontrakt og afregning sker ved centrets Driftsområder.

Fra portalen er der mulighed for at "klikke" videre til nogle skydeterræners egen hjemmeside. Herigennem kan du orientere dig om den militære øvelsesaktivitet i det enkelte område, herunder afspærring af luftrum og afspærring over vand.