Spring til indhold Spring til søgning på Forsvaret.dk Spring til højrebar
Gardehusarregimentet
Forsvarets mærke
07. juni 2020

Globalnavigation

clear

Indholdsområde

 
Soldater involveret i et biluheld 
En gruppe soldater fra det kommende hold til Afghanistan var i dag involveret i et færdselsuheld i Oksbøl øvelsesterræn. De pårørende er underrettet.
11-01-2009 - kl. 21:15
Presseofficer, Danish Battle Group/ISAF hold 7

Seks soldater fra det kommende hold 7 til Afghanistan var midt på dagen søndag involveret i et færdselsuheld på Artillerivej i nærheden af Oksbøllejren.

Fire soldater blev kørt på skadestuen. Tre af dem slap uden alvorlige skader, mens én har fået en revne på en ryghvirvel, der betyder, at han ikke kommer med holdet til Afghanistan. Lægernes umiddelbare vurdering var dog, at han vil komme over skaden uden mén i løbet af fire-seks måneder.

De pårørende er blevet underrettet.

De to andre i bilen, heriblandt føreren, blev tilset af ambulancefolk på stedet men det blev vurderet, at de ikke skulle på hospitalet.

Ved uheldet væltede den åbne Mercedes Gelindewagen (GD), som soldaterne kørte i, rundt og landede på taget. De nærmere omstændigheder er ikke kendt, da Forsvarets Auditørkorps i samarbejde med Militærpolitiet (MP) og militærets bilinspektører (MBI) er ved at undersøge bilen og ulykkesstedet, samt afhøre de involverede.