Spring til indhold Spring til søgning på Forsvaret.dk Spring til højrebar
Gardehusarregimentet
Forsvarets mærke
29. maj 2020

Globalnavigation

clear

Indholdsområde

 
Udsendelsesparade ISAF hold 11 
21. januar 2011, blev der sagt farvel og på gensyn til ISAF hold 11 på Antvorskov Kaserne
21-01-2011 - kl. 11:50

Udsendelsesparade ISAF hold 11

Af kaptajn L. Nordmann. Kontaktofficer

Esstandarden føres til midten
Esstandarden føres til midten.

21. januar 2011, blev der sagt farvel og på gensyn til ISAF hold 11 på Antvorskov Kaserne. Hold 11 starter deres rotation på mandag d. 24. januar, med både STAB, stabskompagni og IKK kompagni. CH DANCON oberst Jens Riis-Vestergaard samt de to kompagnichefer for henholdsvis stabskompagni major S. B. Andersen og IKK kompagniet major C. Friis modtog Gardehusarregimentets traditionsskjolde som følger de udsendte enheder.

Skjold udleveresTraditionskjol udleveres. 

De fik overrakt traditionsskjoldende af chefen for Gardehusarregimentet oberst T. M. Paulsen der i sin tale lagde særlig vægt på, at opgaven vi løser i Afghanistan er for det første for at hjælpe landet på fode igen. Vi skal medvirke til, at genopbygning og udvikling kan finde sted – det kan kun ske, hvis området er relativt sikkert at bevæge sig rundt i.

Paraden
Regimentschefen skridter paraden af.

”Der er i dag meget få hære i verden, der kan levere denne hårde sikkerhed. Her taler vi primært om amerikanske, engelske og danske enheder – altså jer. I er dermed en væsentlig forudsætning for, at Afghanistan kan blive et demokratisk land i fred og frihed.

Paraden

Regimentschefen sluttede paraden af med endnu engang at understrege, at regimentet vil gøre alt hvad vi kan på hjemmefronten med at holde jeres pårørende informeret, støtte og hjælpe når der er behov. Vi er der og vi er ikke længere væk end en opringning til kontaktofficeren eller jeg.

ISAF hold 11

Held og lykke, pas godt på hinanden, kæmp og vind husarer!”

Reception ISAF hold 11

Efter paraden blev der afholdt reception i teatersalen, hvor de godt 700 fremmødte soldater og pårørende fik lejlighed til at hilse på hinanden og få lidt at spise.

Næste pårørendearrangement er midtvejsarrangementet 7. maj, kl. 10.00 her på kasernen. Hvor vi håber at se så mange pårørende som muligt.