Spring til indhold Spring til søgning på Forsvaret.dk Spring til højrebar
Gardehusarregimentet
Forsvarets mærke
07. juni 2020

Globalnavigation

clear

Indholdsområde

 
Et erhvervs-orienteringsløb 
Tekst og foto: Tenna Lundberg Poulsen
26-05-2015 - kl. 02:06

Adoptivklasse fra Vemmelev skole

Et erhvervs-orienteringsløb, spørgeslystne unge mennesker og en håndfuld dygtige kasernemedarbejdere var opskriften på en god dag for Gardehusarregimentets adoptivklasse fra Vemmelev Skole. 
Kl. 09.00 mødte klassen velforberedte op til en ny dag ved Gardehusarregimentet.

Et par elever fra Vemmelev skole

Et orienteringsløb var i forvejen blevet sat op og inden længe var grupper af 2-3 elever af sted rundt kasernen for at finde posterne. Her kom de bl.a. forbi køreskolen, fysioterapeuten, lægen, mekanikeren, kokken, sadelmagerværkstedet og beslagsmeden ved Hesteskadronen. Der var fart over feltet og dagens vindere blev Silas, Linus og Johanne i en flot tid.

Spørgetid

Efter orienteringsløbet havde eleverne hjemmefra udfærdiget spørgsmål til selvsamme professioner, og inden længe var eleverne i fuld gang med at interviewe de forskellige medarbejdere, der havde været så venlige at stille sig til rådighed.
Disse interviews sidder eleverne nu og arbejder med på skolen og til sidst vil disse interviews resultere i et større projekt om Gardehusarregimentet, som det bliver spændende at se resultatet af på kasernen.

Interviews gennemgås

Alt i alt i en rigtig god dag for alle og klassen og Gardehusarregimentet ser frem til at fortsætte samarbejdet efter sommerferien.