Spring til indhold Spring til søgning på Forsvaret.dk Spring til højrebar
Gardehusarregimentet
Forsvarets mærke
07. juni 2020

Globalnavigation

clear

Indholdsområde

 
Generalsbesøg på Gardehusarkasernen 
 
12-12-2013 - kl. 11:51

Genneralsbesøg

Onsdag den 11. december havde Gardehusarkasernen besøg af Generalløjtnant Bjørn Bisserup, der til dagligt er chef for Forsvarsstaben. Generalen blev modtaget klokken 10 foran Centerbygningen af Regimentschef, Oberst T. M. Paulsen og chefen for 2. BDE, Oberst M. B. Jensen.

Genneralsbesøg på Gardehusarkasernen

2 BDE, der ligeledes har hjemme på Gardehusarkasernen i Slagelse, gav indledningsvist general Bisserup en briefing om brigadens arbejde, før generalen besøgte brigadestaben i bygning 7. Efter forevisning af brigadens faciliteter besøgte generalen Gardehusarkasernens depot, infirmeriet og regimentets historiske samling, inden turen gik til de operative enheders bygninger ”bag voldene”.

Genneralsbesøg på Gardehusarkasernen

Her forevistes ligeledes enhedernes faciliteter, herunder reperationsdelingen ved Gardehusarregimentet, Panserværksted Sjælland og den nyombyggede bygning 30, der er særligt indrettet til at imødekomme operative enheders behov. Generalen takkede enhederne for briefinger og forevisninger og lovede at tage erfaringer og observationer med sig.