Spring til indhold Spring til søgning på Forsvaret.dk Spring til højrebar
Gardehusarregimentet
Forsvarets mærke
07. juni 2020

Globalnavigation

clear

Indholdsområde

 
Ny chef for STKMP I/GHR 
 
09-10-2014 - kl. 10:31

Den 10. oktober 2014 er sidste dag for KN C. Lambrecht som chef for STKMP efter lidt mere end et år i chefstolen. Grundet andre aktiviteter i I/GHR blev den formelle overdragelsesparade gennemført fredag den 3. oktober 2014.

Bataljonschef, OL J. Christensen takkede for hans store indsats i såvel kompagni som bataljon, herunder særligt indsatsen i forbindelse med at klargøre til NRF 2015-I, selvom vilkårene ofte har været og er mere end udfordrende. KN C. Lambrecht fortsætter sin karriere i den ”civile verden”, og I/GHR ønsker alt det bedste for fremtiden. I/GHR vil søge at fastholde KN C. Lambrecht tilknytning til bataljonen som en del af bataljonens reserveentitet.

KN C. Lambrecht foran dele af STKMP på den sidste formelle dag i chefstolen.
KN C. Lambrecht foran dele af STKMP på den sidste formelle dag i chefstolen.

Ny chef for STKMP er KN J. Rysgaard, som kommer fra bataljonsstaben som chef for logistiksektionen. Det er således et kendt ansigt, der har overtaget ansvaret for STKMP i deres videre færd med at blive klar til NRF-beredskabet den 1. januar 2015. I/GHR takker for den flotte indsats som chef for logistiksektionen og ser frem til samarbejdet med KN J. Rysgaard i hans nye rolle.

KN J. Ryesgaard ”på plads” som chef for STKMP
KN J. Rysgaard ”på plads” som chef for STKMP