Spring til indhold Spring til søgning på Forsvaret.dk Spring til højrebar
Gardehusarregimentet
Forsvarets mærke
07. juni 2020

Globalnavigation

clear

Indholdsområde

 
Nyt år – nye udfordringer 
 
14-01-2014 - kl. 16:14

Tirsdag den 14. februar samlede Regimentschefen, Oberst Tommy Paulsen, alle tilstedeværende husarer til nytårsparole i Teatersalen på Gardehusarkasernen i Slagelse.

 Nytårsparole

Oberst Paulsen takkede sine gardehusarer for veludført arbejde i 2013, hvor regimentet fortsat har deltaget i ISAF-missionen i Afghanistan, FN-missioner i andre af verdens brændpunkter og på fremragende vis har løst sine ceremonielle opgaver for Kongehuset.

 Nytårparole

RC læste Hendes Majestæt Dronningen og Forsvarschef General Peter Bartrams nytårshilsner højt og udstrakte derudover sin personlige tak for den store indsats. RC foreviste den Hærens nye struktur, som den er endeligt vedtaget per 19. december 2013 og forklarede, hvorledes dette havde indflydelse på regimentet og Hæren bredere set.

 Nytårsparole 2014

RC bemærkede, at 2013 har været et år med mange udfordringer, men at både regimentet og forsvaret generelt kommer til at opleve nye udfordringer i 2014 i forbindelse med såvel tjenesten som de gennemgribende omstruktureringer, som forsvaret gennemgår for tiden.