Spring til indhold Spring til søgning på Forsvaret.dk Spring til højrebar
Gardehusarregimentet
Forsvarets mærke
07. juni 2020

Globalnavigation

clear

Indholdsområde

 
Ole Munch Nielsen udnævnt til seniorsergent og ny kommandobefalingsmand ved Stabskompagniet. 
 
18-12-2014 - kl. 14:16

Ole Munch Nielsen udnævnt til seniorsergent og ny kommandobefalingsmand ved Stabskompagniet.
Seniorsergent O.M. Nielsen blev ønsket tillykke af Regimentschefen med sin nye rang og funktion.

Efter 19 ugers blended learning ved Hærens Sergentskole i Varde og bestået eksamener på videreudddannelsestrin II for mellemledere inden for fag som personeltjeneste, logistiktjeneste, føreruddannelse jura og organisation er O.M. blevet udnævnt til seniorsergent ifm. sin tiltrædelse som kommandobefalingsmand ved Stabskompagniet i I/Panserinfanteribataljon.
Uddannelsen bliver gennemført over 9 ugers tilstedeværelsesmoduler i Varde og 9 ugers studie ved siden af havende tjeneste. Når man ikke er på skole er der gode studieforhold, da man har krav på op til 18 timers hjemmearbejde om ugen.
Det er ikke noget krav, at man har en seniorsergent stilling ved indtrædelse på kursus, så man kan sagtens søge og bestå kursus og vente på den rigtige stilling er ledig før man søger en seniorsergent stilling og dermed også bliver udnævnt.
Seniorsergent O.M. Nielsen har været ved Gardehusarregimentet siden 2005 og i den periode bl.a. været med Regimentets enheder tre gange i Afghanistan på ISAF 4, 7 og 16.