Spring til indhold Spring til søgning på Forsvaret.dk Spring til højrebar
Gardehusarregimentet
Forsvarets mærke
07. juni 2020

Globalnavigation

clear

Indholdsområde

 
SLGI femkamp 
24 femkæmpere fra Slagelse Garnisons Idrætsforening (SLGI) deltog den 14. – 15. maj i Forsvarsmesterskaberne i  militær femkamp
21-05-2014 - kl. 08:50
24 femkæmpere fra Slagelse Garnisons Idrætsforening (SLGI) deltog den 14. – 15. maj i Forsvarsmesterskaberne i  militær femkamp, som blev afholdt på Høvelte Kaserne. Forud for stævnet var der blevet trænet intenst i de forskellige discipliner. For de fleste af deltagerne var det nyt at prøve kræfter med discipliner som svømmeforhindringsbane, håndgranatkast og den militære forhindringsbane. Der blev opnået rigtig gode  resultater af soldaterne fra Gardehusarregimentet: 1. plads for hold (kvinder), 2. plads for hold (mænd), 4. plads individuelt (mænd), 1. plads individuelt (værnepligtige kvinder) og 1. plads individuelt (værnepligtige mænd) for bare at nævne nogle.

SLGI femkamp

I dag benyttede chefen for Gardehusarregimentet, oberst T.M. Paulsen, muligheden for at sige ’godt gået’ til husarerne. Idræt er et vigtigt middel til at skabe gode samarbejdsrelationer mellem enkeltpersoner og enheder ved regimentet – og det skal det blive ved med at være.