Spring til indhold Spring til søgning på Forsvaret.dk Spring til højrebar
Gardehusarregimentet
Forsvarets mærke
07. juni 2020

Globalnavigation

clear

Indholdsområde

 
Veloplagt chef for Hærstaben tilbage på Gardehusarkasernen. 
Tekst ved KN/PIO B.K. Berthelsen
Foto ved OKS-1 P. Sindrup
04-02-2015 - kl. 12:41
Det var en veloplagt chef for Hærstaben generalmajor H.-C. Mathiesen, som var tilbage på Gardehusarkasernen.

Æreskommando fra Gardehusarregimentets Hesteskadronen

Dagen startede med, at et beredent æreskommando fra Hesteskadronen tog imod chefen for Hærstaben.

Chefen for Hærstaben ankommer til Gardehusarkasernen

Det var tydeligt for alle tilstedeværende i teatersalen på Gardehusarkasernen, at chefen for Hærstaben følte sig godt tilpas. Dels har han jo været chef for 2. brigade, men han har jo også trådt sine tidlige officersår fra 1989 – 1998 ved Gardehusarregimentet, så han følte sig på hjemmebane.

CH Hærstab informerer alt personel på Gardehusarkasernen

Det blev også til et lille drilleri overfor Gardehusarregimentets søsterregiment længere mod nord, sagt med et glimt i øjet.
Under sin briefing til alt tjenestegørende personel på Gardehusarkasernen gav chefen for Hærstaben udtryk for sin glæde og tilfredshed for den indsats som personellet yder og altid er parat til at gå lidt længere for at få tingene til at hænge sammen. Samtidig gav han også udtryk for, at vi i hæren godt må skynde os lidt mere langsomt og derved nå lidt mere. Med dette henviste generalmajoren til det høje tempo som hæren har opererede med i 2014, hvorfor vi ikke altid har haft tid til at træne vores basale færdigheder, som er en forudsætning for, at uddannelsen på de højere niveauer bliver god.

CH HST

Eftermiddagen sluttede med en paneldebat, hvor chefen for Hærstaben, chef for Gardehusarregimentet, chef for 2. Brigade og hærchefsergenten svarede på spørgsmål fra de tilstedeværende i teatersalen.