Spring til indhold Spring til søgning på Forsvaret.dk Spring til højrebar
Jydske Dragonregiment
Forsvarets logo
29. maj 2020

Globalnavigation

clear

Indholdsområde

 
Pressemeddelelse fra Jydske Dragonregiment 12-09-2016 
OSCE besøg
13-09-2016 - kl. 07:07

OSCE (Organization for Security and Cooperation in Europe), som på dansk hedder organisationen for sikkerhed og samarbejde i Europa, besøger Dragonkasernen 14. september.

Der deltager 29 udenlandske gæster fordelt på 18 nationer. Besøget starter på Flyvestationen i Karup 13. september, og fortsætter i Holstebro dagen efter.

Det overordnede formål med besøget på Dragonkasernen er, at give gæsterne et indtryk af de grundlæggende vilkår Jydske Dragonregiments enheder arbejder under, den uddannelse personellet får, de hovedmaterieltyper og udrustning, der anvendes af enhederne samt ikke mindst, at give de udenlandske gæster lejlighed til at samtale med dragoner af forskellig rang, funktion, køn, alder etc. Herudover er formålet at introducere nyt materiel for medlemskredsen (Seahawk helikopteren (i Karup) og PMV G4 (ved JDR)). En såkaldt notificering.

Inden besøget hos Jydske Dragonregiment har gæsterne modtaget overordnede briefinger om Forsvarets og Hærens opgaver, organisation og struktur.

Baggrund: Se bilag

Til redaktionen
Pressen er velkommen til at dække dele af besøget på Dragonkasernen. Tilmelding er nødvendig, og skal ske senest 14. september kl. 0830. Kontakt presseofficer kaptajn B.S. Villsen på telefon 72 82 45 21 eller mobil 22 41 70 58 for nærmere aftale. Alternativt skrives en mail på jdr-gse10@mil.dk

Såfremt pressen ønsker at deltage i Karup, bedes redaktionen kontakte Flyvestationens presseansvarlig direkte om muligheder.

Bilag vedrørende baggrund omkring OSCE besøg.pdf