Spring til indhold Spring til søgning på Forsvaret.dk Spring til højrebar
Værnsfælles Forsvarskommando - Marinestaben
Forsvarets mærke
22. september 2017

Globalnavigation

clear

Indholdsområde

 
Hædret for bemærkelsesværdig indsats for Søværnet 
Seniorsergent Claus Rantzau ved Søværnets Taktiske Stab modtog i dag et legat af Den Kgl. Danske Marines Hjælpefond. Legatet tildeles for bemærkelsesværdig indsats for Søværnet.
18-12-2015 - kl. 14:54

Den Kongelige Danske Marines Hjælpefond

Seniorsergent ved Søværnets Taktiske Stab modtog hæderen som anerkendelse for sin indsats til gavn for Søværnet. Her ses han flankeret af sin familie og af chef for Søværnets Taktiske Stab, flotilleadmiral Torben Mikkelsen.

Tekst: Pernille Kroer

Foto: Leif Ernst

Claus Rantzau modtog legatet ved en højtidelighed på Søværnets Officersskole. Legatet blev overrakt af formand for Den Kgl. Danske Marines Hjælpefond, kommandør Poul Grooss. I motiveringen for, at Claus Rantzau blev tildelt legatet, sagde Poul Grooss blandt andet:

- Seniorsergent Claus Rantzau har over en længere årrække ydet en bemærkelsesværdig indsats til gavn for Søværnet på kommunikationsområdet i forbindelse med både planlægning og gennemførelse af nationale og internationale øvelser og operationer. Claus Rantzau er måske den dygtigste på sit felt.

Samtidig er Claus Rantzau særdeles professionel. Han er udviklingsorienteret, værdsætter præcision og orden og er altid imødekommende og hjælpsom. Tillige holder han gode relationer til samarbejdspartnere nationalt og til internationale allierede partnere over hele verden.

Den Kgl. Danske Marines Hjælpefond blev stiftet i 1978, og fondens formål er at yde støtte til personer, der har ydet en bemærkelsesværdig indsats til gavn for Den Kongelige Danske Marine, samt yde støtte til andre velgørende formål.