Spring til indhold Spring til søgning på Forsvaret.dk Spring til højrebar
Værnsfælles Forsvarskommando - Marinestaben
Forsvarets mærke
25. september 2017

Globalnavigation

clear

Indholdsområde

 
ESBERN SNARE hjalp afrikansk børnehjem 
ESSN hjalp børnehjem
Blandt donationerne til det kenyanske børnehjem var blandt andet cornflakes og guldkorn.
I forbindelse med et havneophold i Kenya fik besætningen om bord på ESBERN SNARE ryddet op i gemmerne og gav en større donation til et afrikansk børnehjem.
09-06-2011 - kl. 12:24

I forbindelse med ESBERN SNAREs anløb i havnen i Mombasa, Kenya, fik besætningen et ganske særligt besøg. I havnen mødte Paul Katha nemlig op. Han leder børnehjemmet Bee Hive, hvis eksistensgrundlag består af donationer og indsamlinger blandt andet fra skibe på havneophold i Mombasa.

Paul Katha henvendte sig også til ESBERN SNARE, hvor der straks blev der igangsat en indsamling i skibets divisioner. Og gavmildheden var stor. Faktisk endte ESBERN SNARE med at fylde en hel minibus med blandt andet cornflakes og guldkorn, kontorartikler, tæpper og førstehjælpsudstyr.

Besætningen besøgte hjemmet

Børnehjemmet blev også besøgt af endnu en fyldt minibus. Flere besætningsmedlemmer tog nemlig med donationerne ud på halvøen Likoni, hvor børnehjemmet ligger, og besøgte de glade modtagere.

Her blev gæsterne modtaget med musik og sang. Og mens donationerne blev sorteret og båret ind, fik besætningsmedlemmer en rundvisning i de spartanske omgivelser, hvor bygningerne nok har bliktag, men ingen vinduer.

Et flot farvel

Efter nogle timers hygge og mange oplevelser rigere var det igen tid for besætningen at vende tilbage til skibet. Men børnehjemmet havde endnu en tak til gode for besætningens gavmildhed, der kom til udtryk dagen efter.

Her sejlede ESBERN SNARE atter ud fra Mombasa. Og det skete med manér. For langs kysten havde hjemmets børn taget opstilling og sendte ESBERN SNARE ud i Det Indiske Ocean med sang, vinken og hujen.