Spring til indhold Spring til søgning på Forsvaret.dk Spring til højrebar
Værnsfælles Forsvarskommando - Marinestaben
Forsvarets mærke
25. september 2017

Globalnavigation

clear

Indholdsområde

 
IVER HUITFELDTs allersidste gæst inden hjemkomsten 
Chef for 2. Eskadre, kommandør Torben Mikkelsen, ankom i eftermiddag til fregatten. Han er den sidste gæst på skibet, inden det i morgen ankommer til flådestationen i Korsør.
22-05-2013 - kl. 22:01
Tekst og foto: Berit Udbye, SOK
Chef for fregatten IVER HUITFELDT, Carsten Fjord-Larsen med ryggen til, tager imod 2. Eskadres chef, Torben Mikkelsen.
Chef for fregatten IVER HUITFELDT, Carsten Fjord-Larsen med ryggen til, tager imod 2. Eskadres chef, Torben Mikkelsen.

Fregatten IVER HUITFELDT har været vært for mange under Operation Ocean Shield. Statsministeren, forsvarschefen og forsvarsministeren er bare nogen af dem.

I dag ankom skibets sidste gæst, nemlig kommandør Torben Mikkelsen, der er chef for 2. Eskadre, som fregatten IVER HUITFELDT hører under.

Kommandør Torben Mikkelsen blev hentet af IVER HUITFELDTs rhib på støtteskibet ESBERN SNARE og talte her til aften til hele besætningen over skibets prajeanlæg. Nogle besætningsmedlemmer er nemlig stadig på vagt, så på den måde var alle i stand til at høre eskadrechefen.

Kommandør Torben Mikkelsen startede med at byde besætningen velkommen hjem til de danske farvande. I sin tale lagde han stor vægt på den fleksibilitet, alle på skibet udviste, da fregattens tid i Operation Ocean Shield blev forlænget ad flere omgange, med i alt næsten halvanden måned.

”Husk også at takke jeres pårørende for deres helt utrolige fleksibilitet,” sluttede eskadrechefen af med.