Spring til indhold Spring til søgning på Forsvaret.dk Spring til højrebar
Søværnets Operative Kommando
Forsvarets mærke
30. september 2014

Globalnavigation

clear

Indholdsområde

 
MWG Marine 5 Kamp 
Marin 5 Kamp, CISM, MWG
Det Danske landshold i Marine 5 Kamp er netop vendt hjem fra Military World Games som denne gang blev afholdt i Rio, Brasilien.
På siden kan du bla. finde link til videomateriale og mesterskabernes officielle hjemmeside.
28-07-2011 - kl. 00:00

Det militære landshold i Marine 5 Kamp har netop deltaget i det 5. Military World Games (MWG), som denne gang blev afholdt i Rio, Brasilien i perioden 12. - 25. juli.

Ca. hundrede nationer deltog og legene som har mottoet "friendship through sport" (the Peace Games) dannede basis for en styrkelse af gensidig kulturel forståelse og etablering af netværk på tværs af alle kontinenterne.

Landsholdene i sejlsport, faldskærm, orientering, skydning, militær 5 kamp samt boksning deltog også og alle 83 deltagere kan se tilbage på en unik oplevelse på niveau med de civile olympiske lege.

Forsvarets Mediecenter var med på turen og interesserede kan følge de enkelte konkurrencer, inkl. resultater på Forsvarskanalen, alternativt kan man se nyheder og detaljer om legene på CISM hjemmesiden.

Marine 5 kæmperne leverede en godkendt indsats, men medaljer blev det desværre ikke til. Rune Rummel Nicolaisen blev bedst placeret dansker på herresiden og Marie Lynge Jørgensen bedst placerede kvinde.

Marine 5 kæmperne skal benytte lejligheden til at ønske landsholdsskytterne (hurtigskydning, hold) tillykke med den flotte guldmedalje.

Næste MWG afholdes om 4 år i Sydkorea og landsholdene starter op med forberedelserne allerede i september måned i år. Personer der ønsker at træne sig op, så de kan etablere sig på bruttolandsholdet kan finde kontaktoplysninger her.

Rio indmarch OL flamme DK MWG