Spring til indhold Spring til søgning på Forsvaret.dk Spring til højrebar
Søværnets Operative Kommando
Forsvarets mærke
19. september 2014

Globalnavigation

clear

Indholdsområde

 
Nordiske Mesterskaber i Marine 5 Kamp 
Læs om hvordan det gik ved Militær Nordiske Mesterkaber i Marine 5 Kamp 2011. På siden er der et link til mesterskabernes officielle hjemmeside, hvor du kan finde resultatlister samt en orientering om mesterskabet generelt.
16-06-2011 - kl. 20:18
Landsholdet i Marine 5 Kamp er netop vendt hjem fra de Militær Nordiske Mesterskaber i Marine 5 Kamp som forgik i Berga, Sverige. I holdkonkurrencen opnåde Danmark en 3. plads med en lille margen op til Norge der blev numer 2. Nordisk mestere blev Sverige der var i en klasse for sig selv. Danskerne stillede desværre ikke med stærkeste opstilling, da holdets profiler var ude på internationale operative opgaver.

Brasilien og Tyskland deltog i den åbne konkurrence og placerede sig som nummer 2 og 3 i holdkonkurrencen, hvilket skal set i lyset af at begge lande træner Marine 5 Kamp som fuldtidsprofessionelle.

Fra Danmark blev Rune Rummel Nicolaisen og Mia Elise Pedersen bedst placeret efter 5 discipliner.
  Irsk bænk
Næste udfordring er Military World Games, der afvilkes midt i sommerferien i perioden 12. - 26. juli 2011. Informationer om verdensmesterskaberne i Marine 5 Kamp kan du finde her.


Informationer og resultater kan findes ved at følge dette link.

Har du mod på at blive udfordret inden for marine 5 kampens discipliner så gå ind under "Marine 5 Kamp" under "Fysisk træning i Søværnet".

Flag