Spring til indhold Spring til søgning på Forsvaret.dk Spring til højrebar
Søværnets Operative Kommando
Forsvarets mærke
24. september 2014

Globalnavigation

clear

Indholdsområde

 
Rekruttering til landsholdet i Marine 5 Kamp 
Søværnets Flerkampudvalg søger talenter til bruttolandsholdet i Marine 5 Kamp. Læs om, hvordan du kan komme i betragning når der skal kæmpes om pladser til bl.a. verdensmesterskaberne, der afvilkes i Sydkorea i 2014 og 2015 (MWG).
29-08-2011 - kl. 19:23
Som sportschef for det militære landshold i Marine 5 Kamp har jeg en ambition, sammen med landsholdstrænerene, om at udvikle bruttotruppen og den vej skabe det bedst mulige fundament for at præstere bedst muligt ved verdensmesterskaberne i marine 5 kamp 2014 og ved military world games i 2015. I begge tilfælde afholdes mesterskaberne i Sydkorea, hvilket skulle være en motivationskilde i sig selv til at udnytte sit femkamppotentiale.

Vi kan tilbyde attraktive træningsfaciliteter i Frederikshavn og et godt træningsmiljø i Københavnsområdet (Søværnets Officersskole og Svanemøllens Kaserne). Som udgangspunkt skal du være indstillet på at være kreativ når der skal trænes og mange træningspas skal udføres som enkeltperson.
Landsholdet afvikler året rundt træningssamlinger i Frederikshavn og København af typisk 1 - 3 dages varighed, dog uden at du ubetinget skal deltage i alle aktiviteterne.

Vi stiller som krav, at man kan svømme 100 m crawl i minimum tiden 1 min. 20 sek., samt kunne løbe 3000 m under 11 min. 30 sek. for at deltage på de officielle landsholdssamlingerne. Personer der ikke kan klare nævnte krav kan modtage overordnet træningsvejledning og der er også mlighed for at kunne prøve banerne eller deltage på uofficielle landsholdssamlinger.

Vil du vide mere - kan du maile til elm@mil.dk eller følge dette link.