Udnævnelse

Chefen for Militærpolitiet udnævner Sten til kaptajn.

Den 9. juli 2020 er en ekstraordinær mærkedag ved Trænregimentet.


Det er med stolthed og glæde, at seniorsergent Sten Georg Sørensen udnævnes til kaptajn som ”Late Entry”.


Den ”sene” overgang fra stregbefalingsmand til officer benævnes ”Late Entry” – og dækker over gennemførelse af en række målrettede uddannelser på bl.a. Hærens Officersskole.


Begrebet er skabt efter primært engelsk forbillede, hvor en erfaren befalingsmand efteruddanner sig på lige fod med yngre officerer indenfor ledelsesmæssige og taktisk-/føringsmæssige emner.


Sten Georg Sørensen er en af regimentets mest erfarne seniorsergenter med en bred erfaring fra Militærpolitiet og enkelte afstikkere til tjeneste ved eksterne myndigheder.

 

Trænregimentets Myndighedsbefalingsmand, kaptajn Sten Georg Sørensen og chefen for Militærpolitiet.

Trænregimentets Myndighedsbefalingsmand, kaptajn Sten Georg Sørensen og chefen for Militærpolitiet.

 

Sten er netop vendt hjem fra stillingen som Militærpolitistationsleder ved Enhanced Forward Presence i Estland, og skal nu forrette tjeneste som næstkommanderende ved 1. Militærpolitikompagni.


Det er med vemod, at vi nu siger ”farvel” til Sten fra befalingsmandskorpset, men samtidig er det en betydelig gevinst for regimentet, at Sten fremadrettet vil udfolde sit potentiale på officersniveauet til gavn for indledningsvis Militærpolitiet.


Som Late Entry-officer er der ingen formelle begrænsninger i forhold til gradsniveau eller tjenesteområder – så hvem ved, måske er det ikke den sidste udnævnelsesseance med Sten i centrum, ligesom det heller ikke kan udelukkes at man i fremtiden kan møde Sten i funktioner udenfor MP.


Tillykke med udnævnelsen, tak for indsatsen indtil videre – og vi ser frem til det kommende samarbejde med kaptajn S.G. Sørensen.

Nødvendige (vis detaljer)

  • Systemcookies Episerver

Intern statistik (vis detaljer)

  • Siteimprove

Tredjeparts (vis detaljer)

  • Facebook
  • Twitter
  • Google