Spring til indhold Spring til søgning på Forsvaret.dk Spring til højrebar
Forsvarets Bygningstjeneste
FBE logo (Link til forsiden af FBE hjemmeside)
25. juli 2014

Globalnavigation

clear
FBE

Indholdsområde

 
 


Velkommen til Forsvarets Bygnings- og Etablissementstjeneste (FBE)

Vi støtter og servicerer de operative enheder samt Forsvarets øvrige myndigheder ved at levere og udvikle de fysiske rammer, som er nødvendige for Forsvarets virke.

Vi varetager alle Forsvarets bygge-, anlægs- og vedligeholdelsesprojekter. Vi har det overordnede ansvar for viceværtsskabet på alle Forsvarets etablissementer, herunder kantinedrift, rengøring, arealpleje og affaldshåndtering.

Vi har også ansvaret for driften og vedligeholdelsen af Forsvarets skove og naturarealer, og så er vi ansvarlige for miljø- og energiområdet i Forsvaret. Vi står for køb og salg af Forsvarets ejendomme samt administrationen af Forsvarets ca. 850 lejeboliger. 

Læs mere om os. God fornøjelse!--------------------------------------------------------------------------------------------------
Nyheder
ejendomssalg
21-07-2014 kl. 08:47
Forsvaret har netop sat 9 boliger til salg i Varde
solceller
18-07-2014 kl. 09:51
Mens mange holder ferie, arbejder Forsvarets solcelleanlæg på højtryk. Følg produktionen live på mobilen
PCB
17-07-2014 kl. 12:03
Miljøgiften PCB er et generelt problem i den danske bygningsmasse fra 1950-1977. Forsvaret er blandt de første til at høste praktiske erfaringer med, hvordan man effektivt reducerer PCB i indeluften.
nyboder
24-06-2014 kl. 11:52
FBE har prækvalificeret 5 firmaer, med underrådgivere, der efterfølgende vil blive opfordret til at afgive tilbud på 2. etape af renovering og modernisering af Nyboder.