Fanekommando

Militærpolitiet stiller fanekommando i forbindelse med parade ved Trænregimentet. Foto: Forsvaret

Vi er en lille styrke på ca. 270 mand med hovedparten af vores enheder på Aalborg Kaserner, og vi er en af Forsvarets specialistenheder.

 

Vi er soldater og skal kunne kæmpe, som andre soldater.

 

Det, der gør os specielle, er politiopgaven i Forsvaret, som ingen andre enheder løser. Den tager vi os af i såvel Danmark som på internationale operationer.

 

Siden oprettelsen af Militærpolitiet i 1947 har vi bidraget til mange af Forsvarets missioner, så MP-korpset i dag besidder en solid erfaring indenfor vores ansvars- og funktionsområder.

 

Vi er en enhed, hvor sammenhold, kammeratskab, professionalisme og korpsånd er en selvfølge. Den civile MP-Forening, som de fleste MP'ere er medlem af, gør, at tilhørsforholdet og sammenholdet ved MP holder hele livet. Én gang MP'er – altid MP'er.

 

Vi søger kun de bedste, og mange kommer ikke igennem nåleøjet ved MP, men dem, der gør, får del i et unikt fællesskab og mulighed for en spændende tjeneste i Danmark og rundt om i verden.

 

Vi synes, at MP er en fantastisk enhed, hvor vi alle er stolte af og glade for at gøre tjeneste.

 

Du kan læse mere om MP her på hjemmesiden og følge vores nyheder på Facebook, ligesom du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål.

 

Sidst opdateret 16. september, 2020 - Kl. 13.08

Nødvendige (vis detaljer)

  • Systemcookies Episerver

Intern statistik (vis detaljer)

  • Siteimprove

Tredjeparts (vis detaljer)

  • Facebook
  • Twitter
  • Google